Evenementen

Image 01

Op deze pagina kunt u een aantal van de evenementen bekijken waarbij we betrokken zijn geweest om het verkeer te regelen.


Zaterdag 2 juni 2012 is de 25ste editie van de Habitat Fietstocht. Wooncorporatie Lefier Hoogezand/Stadskanaal is hoofdorganisator en heeft de rol van gastheer bij deze jubileumeditie. De fietstocht organiseren we met de corporaties Woonborg, Elkien, Acantus, SWZ, Delta Wonen en Openbaar Belang. Mooie routes door Groningen en Drenthe! We hebben drie mooie routes door Groningen en Drenthe uitgestippeld met als startpunt het Hunzepark in Gasselternijveen. Van 28, 50 en 96 kilometer, met sfeervolle stopplaatsen. Door te weinig animo hebben we de ATB-route laten vervallen. Op de twee kortere routes is een puzzeltocht onderweg. Omdat het de 25ste keer is, maken we het overal extra gezellig!

 • Habitat Fietstocht
 • Image 01
  Go Sports vindt dit jaar op 15 juni in het centrum van Stadskanaal plaats. Alle leerlingen van de groepen 7 en 8 en de eerste drie klassen uit het voortgezet onderwijs mogen deelnemen. Om te laten ervaren dat je in je vrije tijd allerlei leuke dingen kunt doen wordt Go Sports georganiseerd. Bewegen is gezond voor iedereen en bovendien erg leuk, Go have fun!

 • Go Sports
 • Image 01
  Sinds 1976 staat Winschoten elke tweede zaterdag van september in het teken van de RUN. In de 37 jaar van het bestaan is er al het een en ander veranderd, maar toch zijn en worden er nog allerlei voorstellen en ideeën geopperd om wijzigingen in het aanbod van de loopafstanden aan te brengen.

 • Run Winschoten
 • Image 01
  Carnavaloptocht door het centrum van Ter Apel. Bekijk alle activiteiten van de Kloosterwiekers op hun eigen website of kijk op onze Foto & Video pagina om de laatste carnavalsoptocht te bekijken.

 • Carnavalsvereniging de Kloosterwiekers
 • Image 01

  Graag willen wij de meest unieke loop voor jong en oud onder uw aandacht brengen 14e editie "Race The Train" Zondag 17 april 2011 vindt de 14e editie van Race The Train plaats, de vierde loop van het Univé Loopcircuit 2011. Om 14.00 uur klinkt het startschot van deze unieke hardloopwedstrijd tegen de trein. Na een dik uur zullen de toeschouwers het weten....wie is er in staat gebleken om een historische locomotief te verslaan? Race The Train maakt sinds 2006 deel uit van het Univé Loopcircuit.

 • RacetheTrain
 • Image 01

  De UCI heeft de definitieve wedstrijdkalender voor 2013 bekend gemaakt. De Energiewacht Tour heeft de aangevraagde datum van 3 tot en met 7 april toegewezen gekregen. Daarmee heeft de wedstrijd dezelfde datum als het afgelopen jaar. Naast de reeds bekende etappes kunnen we binnenkort enkele zeer fraaie nieuwe etappeplaatsen gaan verwelkomen!

 • Energiewacht Tour
 • Image 01

  Op zaterdag 8 juni 2013 staan 2 van Nederlands grootste Rock-bands op één podium in Stadskanaal. De organisatie van Noordpop.nl is er in geslaagd om voor volgend jaar KANE & Di-rect te contracteren voor een groot concert met voorprogramma' s in Stadskanaal.

 • Kane & Direct in Stadskanaal
 • Evenementen

  Evenementenkalender

  Evenementen online bekijken !

  Bekijk online de agenda wanneer onze Verkeersregelaars bij welk evenement actief zijn.


  Belangrijke Links

  Laatste Nieuws 2013

  9 februari Carnaval ter Apel

  Ook dit jaar mogen we het Carnaval in ter Apel weer begeleiden met onze Verkeersregelaars.

  Klap tot Klaploop op 1 april 2013

  Bekijk op de link hierboven de speciale website over dit evenement van Univé

  Nellie Cooman Games op 18 en 19 mei 2013

  Onze Verkeersregelaars zijn bij dit geweldige evenement weer tot uw dienst. De atletiekbaan in Stadskanaal staat weer centraal tijdens dit evenement.

  8 juni concerten Di-rect en Kane

  Wees er absoluut bij, Kane & Direct Live in Stadskanaal.

  Streetparade Musselkanaal

  De volgende streetparade in Musselkanaal zal zijn op zaterdag 22 juni 2013. Wij zien u graag op dit geweldige evenement.

  RUN Winschoten

  RUN Winschoten zullen we weer tot uw dienst zijn.