Over ons

Image 01

Of u nu een groot of klein evenement organiseert. De verkeersregelaar is echt een ware must. Wij zorgen voor u dat er een optimale bereikbaarheid is van hetgeen wat u organiseert. Het kan een concert zijn een bedrijfsopening of sportwedstrijd. Wij regelen het voor u !


Het verkeer regelen bij evenementen vraagt veel ervaring. Ervaring in het verkeer maar ook veel ervaring in de omgang met verschillende mensen. Verkeersregelaars Stadskanaal geeft u op elk evenement een warm welkom dit vanwege onze gastvrije en vriendelijke verkeersregelaars. Verkeersregelaars Stadskanaal zorgt ervoor dat uw publiek ongestoord kan genieten van uw evenement zoals een concert, sportwedstrijd en alles waarbij honderden tot honderd duizenden mensen worden verwacht. Verkeersregelaars Stadskanaal zorgt voor een goede bereikbaarheid alsmede een goede verkeersstroom bij het eindigen van uw evenement. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u ook adviseren in de te verwachten verkeersstroom rondom uw evenement. U kunt daarom altijd met ons contact opnemen en wij zullen u adviseren als u met vragen zit. Wij nemen u deze zorg graag uit handen zodat u zich volledig kunt richten op andere aspecten rondom de organisatie van uw evenement.

Ons doel

Wij hebben de volgende doelstelling:

 • Tevreden opdrachtgevers
 • Tevreden bezoekers
 • Goede doorstroming van het verkeer
 • Waarborging van de veiligheid
 • Kwaliteit

  We zijn ons bewust van onze uitstraling welke zeer belangrijk is, niet alleen voor ons maar zeker voor u tijdens uw evenement. U heeft bij Verkeersregelaars Stadskanaal te maken met zeer ervaren en degelijk opgeleide vrijwilligers. Niet iedereen kan in aanmerking komen voor deze vrijwilligers taak. Er worden zeker zeer strenge eisen aan verbonden. Het gaat immers om uw succes, bereikbaarheid en veiligheid tijdens uw evenement.

  Handen af van...

  Wij regelen het allemaal voor u !

  Evenementen


  Meer...

  Belangrijke Links

  Laatste Nieuws 2013

  9 februari Carnaval ter Apel

  Ook dit jaar mogen we het Carnaval in ter Apel weer begeleiden met onze Verkeersregelaars.

  Klap tot Klaploop op 1 april 2013

  Bekijk op de link hierboven de speciale website over dit evenement van Univé

  Nellie Cooman Games op 18 en 19 mei 2013

  Onze Verkeersregelaars zijn bij dit geweldige evenement weer tot uw dienst. De atletiekbaan in Stadskanaal staat weer centraal tijdens dit evenement.

  8 juni concerten Di-rect en Kane

  Wees er absoluut bij, Kane & Direct Live in Stadskanaal.

  Streetparade Musselkanaal

  De volgende streetparade in Musselkanaal zal zijn op zaterdag 22 juni 2013. Wij zien u graag op dit geweldige evenement.

  RUN Winschoten

  RUN Winschoten zullen we weer tot uw dienst zijn.